Vem älskar inte en snabblagad, god middag som mer eller mindre sköter sig själv i ugnen? Detta är en sådan måltid. Bred ut crème fraichen över spättan och grädda i ugnen tills den får en gyllene yta. Crème fraichen ger spättan en frisk citronsmak och en mild hint av pepparrot. Servera fisken med ångande nykokt potatis och grön cosmopolitansallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 47 2016
Rätten är fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Mycket gott och väldigt enkelt
Gudrun
2020-09-29Supergott. Hade 4 dl créme fraiche och pressad potatis.
Anette
2018-05-15Ger tyvärr tummen ner för detta recept. För lite sås,fisken tog längre tid att laga än enligt receptet m.m
Nina
2016-11-24