En somrig fiskrätt är den här stekta spättan som serveras med en sås med kräftor och ägg.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 23 2012
Gör glutenfri: byt ut vetemjölet mot majsmjöl.
Gör laktosfri: använd smör och crème fraiche utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja), byt till mjölkproteinfritt matfett eller olja.
Gör äggfri: uteslut äggen.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Lättlagat, vill man lyxa till det - använd mandelmjöl och sesamfrön till panering, men det blev jättegott även enligt receptet
Ingegerd
2014-02-06Denna maträtt var GOD och väldigt enkel att laga. Många av ingredienserna är sådana som går att köpa och spara när det är extrapris och väldigt många av dem är vanliga i mitt hushåll. Rekommenderas
Ingegerd
2014-02-06