Rödspätta meunière

Rödspätta meunière är en härlig fiskrätt där den panerade rödspättan smörsteks. Servera fisken tillsammans med nykokt potatis, crème fraiche med smak av pepparot, havssalt & citron samt en härligt grön sallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 50 2017

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3194 KJ / 763 kCal
Fett41 g
Salt4 g
Kolhydrater55 g
Protein40 g
Klimatguide
1,40 - 2,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
1 stPanerade fisken istället och la till kokta ärtor samt lite citron till rätten. Blev mycket gott. Satsa på färsk fisk.
Sara