Rödspätta med ägg- och kräftsås är ett välsmakande recept på panerad rödspätta som du serverar med ris, gurkstavar och härlig sås av ägg, kräftstjärtar, crème fraiche och gräslök. Såsen smaksätts med citron, cayennepeppar, salt och peppar och blir det perfekta tillbehöret till den ljuvliga fisken.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 23 2013
Rätten innehåller ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt mjöl.
Gör laktosfri: använd crème fraiche och matfett utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraichen mot Sour Supreme (innehåller soja) eller imat fraiche (innehåller havre). Använd mjölkfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Kanongott! Äts gärna snart igen!
Jessica
2013-06-10