Denna spröda och luftiga smördegsbakelse blir en tjusig inledning på en festlig middag. Med en fyllning gjord på kräftstjärtar, dill och hummerfond får rätten en elegant touch av 1920-talets svenska finrum. Bon appétit!
Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Kommentarer
Marit
12/27/2019Hej, Kan man förbereda smördegsrundlarna dagen innan?
Redaktionen ICAse
1/2/2020Hej Marit! Kräftstuvningen kan förberedas men kan ej rekommendera att grädda smördegsrundlarna. Hälsningar Michelle
Lisbeth
12/29/2017Bra, men jag saknar knapp i receptet för skriv ut.
Redaktionen ICAse
1/2/2018Hej Lisbeth! För att skriva ut högerklickar man på sidan och väljer skriv ut/print. Hälsningar Michelle
Lisbeth
12/29/2017Varför har ni en knapp för att skriva ut?