Denna spröda och luftiga smördegsbakelse blir en tjusig inledning på en festlig middag. Med en fyllning gjord på kräftstjärtar, dill och hummerfond får rätten en elegant touch av 1920-talets svenska finrum. Bon appétit!
Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej, Kan man förbereda smördegsrundlarna dagen innan?
Marit
2019-12-27Hej Marit! Kräftstuvningen kan förberedas men kan ej rekommendera att grädda smördegsrundlarna. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2020-01-02Bra, men jag saknar knapp i receptet för skriv ut.
Lisbeth
2017-12-29Hej Lisbeth! För att skriva ut högerklickar man på sidan och väljer skriv ut/print. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2018-01-02Varför har ni en knapp för att skriva ut?
Lisbeth
2017-12-29