Rödlök- och äppelchutney med nejlika och ingefära

Betyg 3.3 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rödlök- och äppelchutney med nejlika och ingefära

Rödlöks- och äppelchutney är ett sötsyrligt och fantastiskt gott tillbehör till julens prinskorvar. Chutneyn håller i ett par veckor i kylen och passar också utmärkt till annandagens kalkonstek.

Rödlök- och äppelchutney med nejlika och ingefära

Ingredienser

8 bufféportioner
3 äpplen
2 rödlökar
1 msk riven färsk ingefära
1/2 dl farinsocker
1/2 dl rödvinsvinäger
1/2 dl vatten
1 krm mald nejlika
salt

Till servering

1/2 kruka gräslök
kycklingprinskorv eller prinskorv

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Näringsvärde per port exkl serveringstillbehör.
Energi240 KJ / 57 kCal
Fett0.1 g
Salt0.1 g
Kolhydrater13 g
Protein0.4 g

Testa liknande recept

  • Chokladkaka med pepparkakssmak
    Betyg 4.1 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Lök och pumpachutney
    Betyg 3.8 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad