Röding med mandelpotatisomelett och pepparrots crème fraiche

19
1
Röding med mandelpotatisomelett och pepparrots crème fraiche

Röding serverar du här med en omelett av mandelpotatis och Västerbottensost tillsammans med en sås på crème fraiche och riven pepparrot. Västerbottensosten ger rikligt med smak till omeletten och kompletterar den stekta fisken med bravur.

Röding med mandelpotatisomelett och pepparrots crème fraiche

Ingredienser

4 portioner
600 g mandelpotatis
2 rödlökar
2 msk margarin eller smör
salt och peppar
8 ägg
1/2 dl vatten
1 dl riven Västerbottensost
2 dl lätt crème fraiche
3 msk riven pepparrot
2 msk hackad dill
1 citron
600 g rödingfiléer

För alla

Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett eller olja. Välj laktofri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett eller olja. Byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

19

Kommentar

Ingbritt

2016-06-17

Supergott!

Näringsvärde per portion

Energi 2867 KJ / 685 kCal
Fett 40.3 g
Läs mer om näringsvärden