Röding med mandelpotatisomelett och pepparrots crème fraiche

Betyg 3.4 av 5.
20 personer har röstat
1
Röding med mandelpotatisomelett och pepparrots crème fraiche

Röding serverar du här med en omelett av mandelpotatis och Västerbottensost tillsammans med en sås på crème fraiche och riven pepparrot. Västerbottensosten ger rikligt med smak till omeletten och kompletterar den stekta fisken med bravur.

Röding med mandelpotatisomelett och pepparrots crème fraiche

Ingredienser

4 portioner
600 g mandelpotatis
2 rödlökar
2 msk margarin eller smör
salt
peppar
8 ägg
1/2 dl vatten
1 dl riven Västerbottensost
2 dl lätt crème fraiche
3 msk riven pepparrot
2 msk hackad dill
1 citron
600 g rödingfiléer

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
20 personer har röstat

Kommentar

Supergott!

Ingbritt

2016-06-17

Näringsvärde per portion

Energi2867 KJ / 685 kCal
Fett40.3 g

Testa liknande recept

Över 60 min att tillaga
Gravad röding med västerbottenmousse
Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Röding med krämig Västerbottensost
Betyg 3.2 av 5.
59 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Mandelpotatisomelett med Västerbottensost
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bakade mandelpotatishalvor med Västerbottensost
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Halstrad röding med kantarellpotatis
Betyg 3.3 av 5.
88 personer har röstat
Över 60 min att tillaga