Denna rödbetssallad passar fint på en buffé eller bara som den är med bröd till. Spara tid genom att använda färdigkokta rödbetor. Ihop med blandade bönor och krämig fetaost blir den smakrik och mättande.
Ett recept från:
Buffé
nr 5,
2017
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri fetaost. Kontrollera innehållet i kryddblandningen på kycklingen.
Gör mjölksproteinfri: byt ut fetaost mot tofu. Kontrollera innehållet i kryddblandningen på kycklingen.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Karin
11/19/2020Mycket gott! Det kommer jag laga fler gånger.
Gunilla
7/21/2020Riktigt smakrikt. Över förväntan. Dressingen är grejen