Röd pestopasta med kalkon

Pesto gjord på tomat står som huvudkryddning i den här rätten. Tillsammans med grädde blir den här kalkonrgytan oemotståndlig. Servera med al dente-kokt tagliatelle.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 12 2022

Gör så här
00:03:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2550 KJ / 610 kCal
Fett23 g
Salt1.7 g
Kolhydrater63 g
Protein35 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
3 stGott
Anneli
Vi tog en stor creme fraiche istället för grädde och mjölk och en hel påse morötter. Vi tog halva burken pesto
Mattias
Supergott! Detta kommer vi göra fler gånger!
Ulrika