Denna snabba och smarriga gryta för dig nästan hela vägen till Marocko, men med en twist. Den möra kalkonfilén och den kryddiga korven möts i en harmoni i en mustig paprikasås. Tillsammans med de krispiga grönsakerna och couscousen är detta en rätt som faller både stora som små i smaken!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
44 2017
Rätten är fri från ägg men innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri couscous eller vanligt ris.
Gör laktosfri: välj paprikasoppa och grädde utan laktos.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Karin
2017-11-17Gott men lite kött, fick bara 358gr i min kasse
Redaktionen ICAse
2017-11-20Hej Karin! Ta det gärna med din handlare så kan han säkert kompensera dig. Hälsningar Michelle
Caroline
2017-11-05Så himla enkelt! Jag använde chorizo istället för ölkorv för att få den ännu lite matigare, blev jättegott! Passar precis lika bra med ris :-)
Madeleine
2017-10-30Enkelt, smidigt och gott!