En ljuvlig röd kycklingcurry som lånat sin smakpalett från det indiska köket. Med lök, paprika, morrötter, tomat och röd curry till den strimlade kycklingen blir det en mustig och härlig gryta. Precis som i Indien serveras curryn med ris till.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 16 2022
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri grödde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Receptet har uppdaterats mars 2022.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Helt okej familjerätt! Som många sagt så behövs mer krydda. Tog dubbelt upp av röd curry och kunde tagit lite till. Toppade med koriander och chili
Adam
2023-01-24Super gott😋😍
Madelene
2022-04-27Snabbt och enkelt
Anette
2022-04-23