Fågelrätt som ger dig allt det bästa, klassiska smaker av potatis och purjolök blandas med den underbart exotiska smaken av curry. Kycklinglåren med curry blir extra välsmakande med den krämiga purjolökspotatisen.
Curryn innehåller bockhornsklöver, vilket sojaallergiker kan reagera på.
Servera en klick naturell sojabaserad färskost utrörd i lite vatten och smaksatt med färska, hackade örkryddor till kycklingen om du inte tål mjölk eller laktos.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jenny
2009-09-04Sambon älskade kycklingen! Själv tyckte jag den var helt okej. Purjolökspotatisen däremot var ingen höjdare. Nästa gång steker jag purjolöken ordentligt, innan jag häller på grädden, så den inte gnisslar så mellan tänderna =S
Maria
2009-02-27Familjen var splittrad då vi skulle betygsätta denna rätt. Äldsta dottern gillade kycklingen, den yngre ratade den. Vi vuxna tyckte om det och tog en till laddning. Vi använde oss av vanliga kycklingfileer som vi delade på mitten.
Siv
2008-04-18Har gjort denna rätt 2 gånger och den är verkligen toppen, men sista gången lät jag kyckligen ligga i "currymarinaden" över natten, och det var mums