Kycklinggryta
Ett snabblagat recept på god kycklinggryta som serveras med ris. Du gör grytan av bland annat lök, vitlök, curry, kycklinglårfilé, äpple och mandelspån. Enkelt och mättande!
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2009
Ingredienser
4 portioner
3 dl basmatiris
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 klyfta vitkål (300 g)
2 msk curry
500 g frysta, tinade kycklinglårfiléer
1 förpackning krossade tomater (500 g)
1 1/2 msk konc kycklingfond
2 dl vatten
1 syrligt äpple
1/2 dl mandelspån
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Perfekt en fredagskväll - bytte vitkålen mot purjolök, tog lite mer vitlök och så lite +svartpeppar o salt. Rejält med sting!
Stefan
2011-10-28mycket gott. kunde ha vart lite mer sting i den bara
Daniel
2010-01-02