Tikka masala
Tikka masala är en enkel, kryddig och smakrik kycklinggryta med inspiration från Indien. Rätten tar inte lång tid att tillaga och är en utmärkt middag till både vardag och fest. Servera din tikka masala med ris och svalkande yoghurt.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 12 2013
Ingredienser
4 portioner
4 portioner ris (eller annat gryn)
1 gul lök
1 zucchini
ca 600 g strimlad kycklinglårfilé
2 msk olja
40 g tikka masala kryddmix
500 g krossade tomater
65 g bladspenat
salt
peppar
2 dl matlagningsyoghurt
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2349 KJ / 561 kCal
Fett17.4 g
Kolhydrater59.5 g
Protein38.8 g
Kommentarer
Hej Kristina! Klart det ska vara spenat med! 65 g t o m. Vi beklagar att vi hade missat det!
Redaktionen
2014-06-05Blev fundersam när jag läste i "så här gör du" att jag skulle vända ner spenaten men i ingredienslistan står inte spenat med. Har lusläst sidan flera gånger men kan inte hitta att spenat nämns någon annan stans.
Kristina
2014-05-30Hej Rolf! Tyvärr en bugg som smugit sig in vid utskrift av recept. Självklart ska det inte vara så utan vi jobbar för att lösa detta problem.
Redaktionen
2013-10-09