Tikka masala är en enkel, kryddig och smakrik kycklinggryta med inspiration från Indien. Rätten tar inte lång tid att tillaga och är en utmärkt middag till både vardag och fest. Servera din tikka masala med ris och svalkande yoghurt.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
12 2013
Läs noga ingrediensförteckningen på kryddmixen. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Redaktionen
2014-06-05Hej Kristina! Klart det ska vara spenat med! 65 g t o m. Vi beklagar att vi hade missat det!
Kristina
2014-05-30Blev fundersam när jag läste i "så här gör du" att jag skulle vända ner spenaten men i ingredienslistan står inte spenat med. Har lusläst sidan flera gånger men kan inte hitta att spenat nämns någon annan stans.
Redaktionen
2013-10-09Hej Rolf! Tyvärr en bugg som smugit sig in vid utskrift av recept. Självklart ska det inte vara så utan vi jobbar för att lösa detta problem.