Riswok med frukt och grönt är en utomordentlig wok som värmer gott till middag. Med mango, wokgrönsaker och cashewnötter får du en överraskande blandning som med tillskott av basmatiris blir en saftig måltid serverad med lite mini-fraiche.
Ersätt mini-fraichen med sojabaserad färskost utrörd i lite Solhavre om du inte tål mjölk eller laktos. Uteslut nötterna vid allergi och ersätt dem med t ex 1 burk (400 g) avrunna röda bönor (för 4 port).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Peter
2021-06-17Gott och enkelt men lite väl snällt för vår smak. Gör vi detta igen kommer vi att hotta upp det på något sätt. Sambal oelek, kanske? Eller chiliflakes? Eller starkare mango chutney?
Elisabeth
2007-01-21Jättegott! Använde Haricots verts, strimlad vitkål, strimlad gul och röd paprika. Mangon var pricken över i.
Lene
2004-05-14dressingen ger det lilla extra