Fried rice, alltså stekt ris, med grönsaker och ägg är en risrätt med asienkänsla. Grönsaker, lök och morötter tar smak av varandra vid stekningen och smaksätts med chilisås när du blandar i riset. Äggen som knäcks över ger riset en fin fyllighet.
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2010
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Innehåller ägg.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Jessica
2/13/2021La till kyckling vilket gjorde sig bra, men för lite smak för min del.
Ida
1/24/2021Jättegott blev resultatet!. Dock tyckte sambon som har lite mer matlust än mig att det skulle varit lite kyckling med för att även mätta hans mage. Så det rekommenderas till er som inte blir mätt så fort. Men själv tyckte jag detta var super gott. Använde japansk soja vilket smakade mycket bra ! Tack för ett mycket bra recept ICA som nu är tillagt bland mina sparade recept ! 👌
Maria
1/23/2021Snabblagat men ganska salt. Kanske ska vara japansk soja? Bra grundrecept.