Rispappersrullar, eller vietnamesiska vårrullar som man också kallar dem, serveras här med en krämig cashewdipp med smak av cashewnötter och ingefära. Rullarna fyller du med fräscha grönsaker, bland annat avokado, salladslök, morötter och koriander för att sedan doppa i den goda dippen. Ät och njut!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 39 2018
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Väldigt populär här hemma. Dotterns favorit som hon bett om till sin födelsedag. Dippen är mumsig. För att göra till huvudrätt kokar vi jasminris till och steker lite marinerade kycklingbitar.
Ingrid
2023-01-16Toppen! Vi lyxade till med hoisin sauce som andra dipp. Går lika bra med jordnötter.
Lena elisa
2021-12-31Så himla gott, dippen är en av de godaste jag ätit och passar jättebra till rullarna.
Rianna
2020-12-26