Här serveras en krämig risotto med portabello och bogfläsk. Löken fräses mjuk innan riset adderas och lite i taget av buljongen. När riset har lagom tuggmotstånd rörs parmesanosten ned. Avnjut denna rätt med fläsk, svamp och en syrlig och fräsch tomatsallad. Hoppas det ska smaka!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
40 2015
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från gluten och laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut osten mot mjölkfritt ostalternativ.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Lena
2015-09-28Jättegott men synd att man rekommenderar att toppa med tomaterna då syran tar över hela rätten och man känner inte den goda smaken av parmesan och fläsk. Hade varit bättre att ha dem bredvid.