Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Mezze luna i kronärtskockscrème med bresaola

Mezze luna i kronärtskockscrème med bresaola är ett lyxigt och snabblagat recept som du tillagar på under 30 minuter! Koka pastan och blanda den med delikat kronärtskockssås, grovhackad basilika och miniplommontomater. Servera med härligt salt bresaola.

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 38, 2014
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 2 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Blanda crème fraiche, buljong och kronärtskockscrème i en kastrull och värm. Smaka av med salt och peppar.
  3. Grovhacka basilikan. Blanda pastan med kronärtskockssåsen, basilikan och tomaterna.
  4. Servera pastan med bresaola.

För alla

Rätten innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 2
  • 250 g färsk fylld mezze luna- pasta
  • 1 dl crème fraiche
  • 1/2 dl kycklingbuljong (vatten och buljongtärning eller fond)
  • 1/2 dl kronärtskockscrème
  • salt och peppar
  • 1 kruka basilika
  • 250 g miniplommontomater
  • 140 g bresaola
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2692 kJ / 643 kCal