Risonisallad med sojabönor och mynta

Betyg 4 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Risonisallad med sojabönor och mynta

Pastasallad är en favorit hos hela familjen och utmärkt på buffébordet eller som en lättare lunch och middag tillsammans med valfritt protein. Här utgörs salladen av pastan risoni och gröna sojabönor som blandas med mynta och citron.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2021

Risonisallad med sojabönor och mynta

Ingredienser

6 portioner
5 dl risoni
1/2 kruka gräslök
1 kruka mynta
3 dl frysta tinade sojabönor
1 1/2 msk finrivet citronskal
1 msk färskpressad citronjuice
1 krm salt
2 krm svartpeppar
2 msk olivolja

Gör så här

Detta recept är från Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Uppskattad supergod och matig sallad, perfekt till picknick och buffé.

    Cecilia

Näringsvärde per portion

Energi1614 KJ / 383 kCal
Fett7 g
Salt0.76 g
Kolhydrater63 g
Protein14 g

Testa liknande recept

  • Grön risonisallad
    Betyg 3.7 av 5.37 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Onepot minestrone
    Betyg 3 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Laxpasta med pepparrotsost
    Betyg 3.8 av 5.46 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad