Risoni är en slags pasta i risformat som passar mycket bra till sallader som denna med avokado, paprika och persikor. Till denna avokadorisoni serverar du en kall myntasås på crème fraiche och hackad mynta som omfamnar salladen med sin krämighet.
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2004
Kontrollera ingrediensförtecknigen på buljongen. Fri från ägg.
Gör glutenfri: byt ut risioni mot ris eller glutenfri pasta. Anpassa koktiden efter valet.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Asta
2012-06-16Salladen fick uppskattande kommentarer hemma, fräsch och god, lite annorlunda med persika i. Myntasåsen passade bra till den fräscha persikosmaken.
Maria
2007-01-26Fräscht, somrigt och riktigt smarrigt. Personligen gillar jag inte mynta så jag hoppar antingen över det, serverar någon annan dressing eller byter ut mot basilika.