Kvällens middag är en snabblagad och krämig risotto gjord på risonipasta. Risonin tillagas i en god grönsaksbuljong och får en underbar smak av de stekta smörstekta champinjonerna, de gröna små ärterna och persiljan. Låt den rivna osten smälta ihop med risotton, servera med en tomatsallad och njut!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
48 2016
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen.
Rätten innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Josefin
12/2/2020Jättegott och enkelt! La även till sparris, tomater och purjolök som jag stekte svampen.
Elin
4/4/2017Supergott! Tips är att byta ut 1dl vatten mot 1dl vitt vin, samt att använda svampbuljong istället för grönsaksbuljong. Jag hoppade över ärtorna och serverade tillsammans med vitlöksbröd! Jätteuppskattat!
Felicia
12/8/2016Jättegott och lättlagat! Jag är allergisk mot baljväxter så jag uteslöt ärtorna.