Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Enkel

Rostas med fylld pasta och körvel

Rostas med fylld pasta och körvel, enkelt och smakrikt. Pastan kokas enligt anvisningar. Och medan den blir klar steks köttet i smör i en het panna. För att få till såsen kokas grädde upp där paprika och kryddor adderas för smakens skull. Blanda i pastan och den färska körveln, servera med köttet.

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 43, 2015
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 2 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Pasta: Sätt på en kastrull med vatten till pastan.
  2. Hacka körveln. Dela, kärna ur och skär paprikan i bitar.
  3. Rostas: Grilla eller stek köttet i smöret i en stekpanna och krydda med salt och peppar.
  4. Pasta: Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Häll av pastan i ett durkslag och sätt tillbaka kastrullen på plattan. Koka upp grädden med paprikan och krydda med salt och peppar. Blanda i pastan och körveln.
  5. Servera pastan med köttet och solrosskotten. 

För alla

Rätten innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Tips

Stek gärna köttet tillsammans med lite grönpeppar.

Ingredienser

Portioner: 2
Pasta
  • 250 g fylld pasta mezze lune spenat/ost
  • 1/2 kruka körvel
  • 1 röd paprika
  • 1 dl vispgrädde
Rostas
  • ca 300 g rostas
  • 1 tsk smör
  • salt och peppar
Till servering
  • 1/2 ask solrosskott (à 100 g)
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 3275 kJ / 782 kCal

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer