Rostas med fylld pasta och körvel
Rostas med fylld pasta och körvel, enkelt och smakrikt. Pastan kokas enligt anvisningar. Och medan den blir klar steks köttet i smör i en het panna. För att få till såsen kokas grädde upp där paprika och kryddor adderas för smakens skull. Blanda i pastan och den färska körveln, servera med köttet.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 43 2015
Ingredienser
2 portioner
Pasta
250 g fylld pasta mezze lune spenat/ost
1/2 kruka körvel
1 röd paprika
1 dl vispgrädde
Rostas
ca 300 g rostas
1 tsk smör
salt
peppar
Till servering
1/2 ask solrosskott (à 100 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3275 KJ / 782 kCal
Fett43 g
Salt4.04 g
Kolhydrater46 g
Protein52 g
Kommentarer
Hej Ann Britt! Så roligt för våra kockar att få höra! Hoppas det blir fler bra Bistrokassar framöver. Hälsningar MIchelle
Redaktionen
2015-09-02Jag har precis börjat med dessa matpåsar (Bistro). Vi är två personer och jag kommer hem ganska sent. Det är toppen med dessa recept. Jag tyckte alla tre recepten den här veckan var goda, enkla och snabba att göra. Verkligen toppen. Nu ser jag fram emot nästa försändelse.
Ann britt
2015-08-28