Vego när det är som godast! För vem kan motstå ricotta- och spenatbollar i tomatsås? Serveras bäst med pasta, basilika och parmesan.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2018
Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Smaklöst och mjölig konsistens, men lätta att göra! - Missade att läsa kommentarerna innan.
Anna
2022-01-17Valde att ha endast 3/4 dels dl mjöl. Blev kladdiga, inga bullar, men lätta och så himla goda!
Ingrid
2021-02-14Minska mjölet så blir de jättegoda 😋 tog 1 dl vetemjöl 👌🏼
Mari
2021-01-12