Gör middagen magisk med saftigt grillade eller ugnsbakade revbensspjäll och en glaze du inte vill vara utan. Blanda cola, soja, honung och kryddor som gör revbensspjällen söta, klibbiga och oemotståndliga.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2023
Kontrollera noga innehållet i serveringsförslagen.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Näringsvärdet är beräknat exkl. serveringsförslag.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Riktigt god smak! Lagom hetta från chiliflaksen. Koka längre än 30 min, tills köttet börja lossna. Kommer skippa lagerbladen nästa gång för den smaken gick igenom lite. Annars toppen. Körde dom i ugnen, glaze-ade lite i taget 5 min åt gången. Tror det blev 20 min totalt. Kommer definitivt göra igen
Sara
2023-07-31Vilket fantastiskt recept och så enkelt. Glazen var magisk. Enda avsteget är att jag kokade ribsen lite längre ca 45 min tills benkanterna nästan börjar sticka ut. Godaste ribsen jag någonsin gjort och kommer göra fler gånger i sommar. Full poäng och stort tack.
Bo
2023-07-16Gjorde dubbel mängd och kokade dubbelt så länge… dvs 1 timme. Otroooligt goda!
Anne
2023-07-15