Grillade revbensspjäll med rosmaringlaze

2
2
Grillade revbensspjäll med rosmaringlaze

Grillade revbensspjäll får det verkligen att vattnas i munnen! Pensla på en glaze med smak av rosmarin på revbensspjällen och avnjut dem sedan tillsammans med en god pastasallad.

Grillade revbensspjäll med rosmaringlaze

Ingredienser

4 portioner
2 l vatten
1 msk salt
1 kg tjockt revbensspjäll i bit

Glaze

1 citron
1 dl vatten
1/2 dl socker
2 msk olja
4 kvistar rosmarin
1/2 tsk salt
1 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Elisabet

2006-10-27

Enkelt! Sätt ugnen på övervärme = ugnsgrill och grilla dem på översidan och vänd dem sedan.

Anders

2006-07-24

detta recept har hamnat fel, för det verkar gälla grill och inte ugn. hur gör man om man vill spjällen i ugnen?