Grillade revbensspjäll med rosmaringlaze

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
2
Grillade revbensspjäll med rosmaringlaze

Grillade revbensspjäll får det verkligen att vattnas i munnen! Pensla på en glaze med smak av rosmarin på revbensspjällen och avnjut dem sedan tillsammans med en god pastasallad.

Grillade revbensspjäll med rosmaringlaze

Ingredienser

4 portioner
2 l vatten
1 msk salt
1 kg tjockt revbensspjäll i bit

Glaze

1 citron
1 dl vatten
1/2 dl socker
2 msk olja
4 kvistar rosmarin
1/2 tsk salt
1 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Enkelt! Sätt ugnen på övervärme = ugnsgrill och grilla dem på översidan och vänd dem sedan.

Elisabet

2006-10-27

detta recept har hamnat fel, för det verkar gälla grill och inte ugn. hur gör man om man vill spjällen i ugnen?

Anders

2006-07-24

Testa liknande recept

Glöggkokta revbensspjäll med glögg-glaze
Betyg 3.5 av 5.
371 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sesamkryddade revbensspjäll
Betyg 3.7 av 5.
9 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Grillade revben
Betyg 2.9 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Revbensspjäll med kumquats
Betyg 3 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Barbecuegrillade revbensspjäll
Betyg 2.9 av 5.
29 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Revbensspjäll med julmustglaze
Betyg 4.7 av 5.
63 personer har röstat
Över 60 min att tillaga