Coleslaw
Coleslaw är en krämig vitkålssallad med morot och majonnäs. Servera coleslaw som tillbehör till exempelvis grillat kött, hamburgare eller revbensspjäll.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 1999
Ingredienser
4 portioner
245 - 250 g finstrimlad vitkål (245 g motsvarar ca 7 dl vitkål)
1 liten morot
1 liten rödlök
1 dl crème fraiche (lätt eller vanlig)
1/2 dl majonnäs
1 tsk fransk senap
1 tsk socker
1/2 tsk salt
1 krm grovmald svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi858 KJ / 205 kCal
Fett18 g
Salt1 g
Kolhydrater8 g
Protein2 g
Kommentarer
Jag har en åsikt!
Pierre
2024-09-03Mycket god men tror majonnäsen var gammal för blev riktigt rörig i magen :(
Victor
2024-08-12Den kändes torr nygjord men vänta 1-2 dar så saftar den till sig! En kork vitvinsvinäger i var jättegott!
Frida
2024-07-30