Rimmade spjäll med chiliglaze
Dessa rimmade spjäll med chiliglaze passar perfekt på buffébordet. Låt dina revbensspjäll rimmas i kyl några dygn innan du kokar dem med morot och lök. Pensla de färdigkokta, möra köttbitarna med glaze och ställ i ugn en stund före servering.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2010
Ingredienser
6 portioner
Rimning
5 liter vatten
5 1/2 dl salt
1 dl socker
2 kg tjocka revbensspjäll
1 sats chiliglaze (se länk nedan under steg 6)
Lag
1 gul lök
1 morot
2 lagerblad
3 msk timjan
10 vitpepparkorn
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
https://www.ica.se/recept/chiliglaze-713215/
Sara
2020-12-20Tack Sara! Vi har nu uppdaterat länken så att den ska fungera igen. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-12-21Ingen länk till Glazen :(
Andreas
2020-11-28Det här receptet är familjens favorit på julbordet. Hänger med från år till år. Mört, smakrikt och lätt att göra.
Matz
2018-12-22