Rimmade spjäll med chiliglaze

Dessa rimmade spjäll med chiliglaze passar perfekt på buffébordet. Låt dina revbensspjäll rimmas i kyl några dygn innan du kokar dem med morot och lök. Pensla de färdigkokta, möra köttbitarna med glaze och ställ i ugn en stund före servering.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2010

Ingredienser
6 portioner
Rimning
5 liter vatten
5 1/2 dl salt
1 dl socker
2 kg tjocka revbensspjäll
1 sats chiliglaze (se länk nedan under steg 6)
Lag
1 gul lök
1 morot
2 lagerblad
3 msk timjan
10 vitpepparkorn
Gör så här
02:00:00
00:15:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Kan man koka revbenen dagen innan man ska äta dem?
Pernilla
2024-12-23Hej Pernilla! Ja, det går superbra! God jul.//Tove
ICA-köket
2024-12-23https://www.ica.se/recept/chiliglaze-713215/
Sara
2020-12-20Tack Sara! Vi har nu uppdaterat länken så att den ska fungera igen. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
2020-12-21Ingen länk till Glazen :(
Andreas
2020-11-28