Rimmade spjäll med chiliglaze

13
4
Rimmade spjäll med chiliglaze

Dessa rimmade spjäll med chiliglaze passar perfekt på buffébordet. Låt dina revbensspjäll rimmas i kyl några dygn innan du kokar dem med morot och lök. Pensla de färdigkokta, möra köttbitarna med glaze och ställ i ugn en stund före servering.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2010

Rimmade spjäll med chiliglaze

Ingredienser

6 portioner

Rimning

5 liter vatten
5 1/2 dl salt
1 dl socker
2 kg tjocka revbensspjäll
1 sats chiliglaze (se länk nedan under steg 6)

Lag

1 gul lök
1 morot
2 lagerblad
3 msk timjan
10 vitpepparkorn

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

13

Kommentarer

Sara

2020-12-20

https://www.ica.se/recept/chiliglaze-713215/

Redaktionen ICAse

2020-12-21

Tack Sara! Vi har nu uppdaterat länken så att den ska fungera igen. Hälsningar Ulrika

Andreas

2020-11-28

Ingen länk till Glazen :(

Matz

2018-12-22

Det här receptet är familjens favorit på julbordet. Hänger med från år till år. Mört, smakrikt och lätt att göra.