Picklad citron passar riktigt bra till lite saltare eller kryddigare rätter, som julens skinka och revbensspjäll. Här har vi gett citronen smak av ingefära, chili och stjärnanis.
Ingredienser
20 portioner
5
citroner (gärna ekologiska)
1/2
färsk röd peppar
2
cm
färsk ingefära
2
stjärnanis
4
limeblad
Saltlag
1/2
dl
grovt salt
1
dl
strösocker
2
msk
ättiksprit
1 1/2
dl
vatten
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
6
2 st
Kommentarer
Redaktionen
2016-12-28
Hej Kamilla!
Vi kan rekommendera att lägga in ca en vecka i förväg för bästa resultat och det borde hålla sig ca 4 veckor beroende på hur det åker in och ut ur kylskåpet. Lycka till! Hälsningar Michelle
Kamilla
2016-12-14
Hur lång är hållbarheten?
Hur långt i förväg bör de läggas in för bästa smak?
Kommentarer
Redaktionen
2016-12-28Hej Kamilla! Vi kan rekommendera att lägga in ca en vecka i förväg för bästa resultat och det borde hålla sig ca 4 veckor beroende på hur det åker in och ut ur kylskåpet. Lycka till! Hälsningar Michelle
Kamilla
2016-12-14Hur lång är hållbarheten? Hur långt i förväg bör de läggas in för bästa smak?