Regnbåge med broccolikräm och krasse

Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat
0
Regnbåge med broccolikräm och krasse

Stek fisken i smör och ät den sedan tillsammans med nykokt potatis, morötter och en len broccolikräm. Toppa rätten med lite klippt krasse och du har en utmärkt måltid.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 48 2017

Regnbåge med broccolikräm och krasse

Ingredienser

4 portioner
900 g fast potatis
200 g snackmorötter

Broccolikräm

250 g broccoli
1 dl matlagningsgrädde
1 tsk dijonsenap
salt
peppar
4 port regnbågsfiléer (à 150 g)
1 msk smör
1 ask krasse

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2701 KJ / 645 kCal
Fett31 g
Salt2.04 g
Kolhydrater46 g
Protein38 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Laxteriyaki med nudlar och sockerärtor
Betyg 4.1 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torsk med krasse- och ansjovissås
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Halstrad lax med pepparrotssås
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Halstrad regnbåge med pepparrotssmetana
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Stekt lax med dillstuvade snackmorötter
Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga