Halstrad regnbåge med pepparrotssmetana

4
0
Halstrad regnbåge med pepparrotssmetana

Pepparrot har en förmåga att nästan rädda vilken fiskrätt som helst. I detta fall behöver dock inget räddas, utan här blir den friska smetanakrämen ett utmärkt komplement till den smörstekta regnbågen och de söta morötterna du äter som tillbehör. Smaklig fisk önskar vi!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 18 2020

Halstrad regnbåge med pepparrotssmetana

Ingredienser

2 portioner
450 g
delikatesspotatis
150 g
snackmorötter
1 msk
riven färsk pepparrot
1 dl
smetana
-
salt
-
peppar
250 g
regnbågsfilé
1/2 msk
smör
1/2
påse mâchesallad (à 65 g)

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri smetana och matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetana mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Välj mjölkproteinfritt matfett eller välj olja.

Gör så här

Tips

Servera gärna med lite extra riven pepparrot.

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2803 KJ / 666 kCal
Fett 37 g
Salt 2 g
Kolhydrater 47 g
Protein 34 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept