Halstrad regnbåge med pepparrotssmetana

Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
0
Halstrad regnbåge med pepparrotssmetana

Pepparrot har en förmåga att nästan rädda vilken fiskrätt som helst. I detta fall behöver dock inget räddas, utan här blir den friska smetanakrämen ett utmärkt komplement till den smörstekta regnbågen och de söta morötterna du äter som tillbehör. Smaklig fisk önskar vi!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 18 2020

Halstrad regnbåge med pepparrotssmetana

Ingredienser

2 portioner
450 g  delikatesspotatis
150 g  snackmorötter
1 msk  riven färsk pepparrot
1 dl  smetana
salt
peppar
250 g  regnbågsfilé
1/2 msk  smör
1/2   påse mâchesallad (à 65 g)

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri smetana och matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetana mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Välj mjölkproteinfritt matfett eller välj olja.

Gör så här

Tips

Servera gärna med lite extra riven pepparrot.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2803 KJ / 666 kCal
Fett37 g
Salt2 g
Kolhydrater47 g
Protein34 g

Testa liknande recept

Halstrad lax med pepparrotssås
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Panerad tofu med rostade rotfrukter och chilimajonnäs
Betyg 4 av 5.
25 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lax med rödbetshummus och salladsärtor
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gravad lax med kokt potatis och äggkräm
Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torsk med krasse- och ansjovissås
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga