Halstrad regnbåge med pepparrotssmetana

Pepparrot har en förmåga att nästan rädda vilken fiskrätt som helst. I detta fall behöver dock inget räddas, utan här blir den friska smetanakrämen ett utmärkt komplement till den smörstekta regnbågen och de söta morötterna du äter som tillbehör. Smaklig fisk önskar vi!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 18 2020

Ingredienser
2 portioner
450 g delikatesspotatis
150 g snackmorötter
1 msk riven färsk pepparrot
1 dl smetana
salt
peppar
250 g regnbågsfilé
1/2 msk smör
1/2 påse mâchesallad (à 65 g)
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri smetana och matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetana mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Välj mjölkproteinfritt matfett eller välj olja.
Gör så här
Tips
Servera gärna med lite extra riven pepparrot.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2803 KJ / 666 kCal
Fett37 g
Salt2 g
Kolhydrater47 g
Protein34 g
Kommentarer