Att göra ramen behöver faktiskt inte vara så svårt. Vatten, soja och buljongtärning utgör soppans bas, och det är i den som stekt älgskav och ramennudlar får åka i. För att göra soppan fulländad rör man även ned gräslök, majs och böngroddar. Låt maten tysta mun...
Ett recept från:
ICAs matkasse v 50 2019
Kontrollera noga innehållet i buljongen och nudlarna.
Fri från laktos och mjölkprotein. Innehåller gluten och ägg.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
ÄLSKAR denna!
Annie
2020-12-30En stor favorit men byter ut viltskador mot kyckling
Johanna
2020-02-15Tog en extra buljongtärning för lite mer smak och breda risnudlar så den blev glutenfri. Supergott!!
Johan
2020-02-03