Asiatisk räkwok med ingefära och soja som bas. Chilin och ingefäran ger extra sting och balanserar de mildare räkorna på ett läckert sätt. Tillsammans med pak choy och groddar har du en supergod rätt på under 15 minuter. Toppa med koriander och låt smaka!
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Det är synd att mataffärerna bara plockade vägrade jätteräkor när det var trendigt att avstå dem. Märkta eller ej, jätteräkor fortsätter vara miljövidriga.
Emmeli
2023-07-10Tyvärr är rätteräkor, även ASC, fortfarade ett stort mijöproblem. Men visst, gott är det...
Anders
2023-06-13Superenkelt och supergott. Använde kikkomansoja, som är lite mildare än mushroomsoya, och fick t.o.m. ha i mer än vad som stod i receptet. Körde med nudlar istället för ris. Kunde haft mer ingefära, men det är såklart en smaksak.
Camilla
2022-01-26