Asiatisk räkwok med ingefära och soja som bas. Chilin och ingefäran ger extra sting och balanserar de mildare räkorna på ett läckert sätt. Tillsammans med pak choy och groddar har du en supergod rätt på under 15 minuter. Toppa med koriander och låt smaka!
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Linnéa
2021-01-02Jätte gott! Hade i vanliga räkor och tillsatte morot, purjolök och röd paprika och tog bort böngroddarna.
Susanne
2020-11-10Notera att vanlig soja innehåller gluten!
Redaktionen ICAse
2020-11-12Hej Susanne! Tack för din kommentar. Soja består delvis av vete men i analyser har man ändå kunnat konstatera att jäsningen gjort att slutprodukten blir glutenfri så därför har vi kategoriserat receptet som glutenfritt. 😊 Hälsningar Elina
Dan
2018-11-16Det var alldeles för mycket med 4 msk soja. Smakar bara salt :-(