En fräsch räksallad till middag, somdessutom äts med färskpotatis! Låt bland annat körsbärstomater, romansallad och gurka hackas ner i salladen och blanda i dressingen, den gör du av bland annat majonnäs och vitlök.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
22 2020
Kontrollera noga innehållet i majonnäs.
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Jenny
2020-05-30Lite obalanserad i mängderna. Ex. för mycket dressing och gurka, dessa kan halveras. Men annars gott!
Catherine
2020-05-28Då vi har en i familjen som inte är överförtjust i räkor, och en som inte älskar rå rödlök - så stekte vi dem i lite olja+sriracha - blev väldigt gott! Själva majonäsen med vitlök fick för oss en otroligt skarp vitlökssmak. Även om vi älskar vitlök så var det liite för mycket, skulle sikta på att ta en ganska liten eller en halv klyfta att pressa ner - då majonäsen ändå lyfter vitlökssmaken.