Fyllda ägghalvor med räkor och grönsaksvinägrett

Betyg 2.5 av 5.
16 personer har röstat
0
Fyllda ägghalvor med räkor och grönsaksvinägrett

Här pratar vi en riktig klassiker som ingen påskmiddag klarar sig utan. Ser enkelt ut men smakar desto mer. Här fyller vi ägghalvor med selleri, lök, tomater och dill som marinerats i senapsvinägrett och toppar äggen med nyskalade räkor.

Fyllda ägghalvor med räkor och grönsaksvinägrett

Ingredienser

8 bufféportioner
300 g  räkor med skal
8   ägg
1   liten rödlök
50 g  sockerärtor
2   stjälkar stjälkselleri
8   körsbärstomater
1   ask färsk dill (à 20 g)
1 1/2 msk  dijonsenap
2 msk  olivolja
1 tsk  vitvinsvinäger
1 msk  vatten
salt och svartpeppar
1   romansallad

För alla

Innehåller ägg.
Fri från gluten, mjölkprotein och laktos.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
16 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi596 KJ / 143 kCal
Fett10 g
Salt0.5 g
Kolhydrater2 g
Protein12 g

Testa liknande recept

Påsklax med sockerärts- och rädissallad
Betyg 2.9 av 5.
19 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Sellerisallad med anis
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Broccoli- och quinoasallad
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grönkålsfrittata med citron och vitlök
Betyg 3.6 av 5.
30 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Nobissill
Betyg 2.6 av 5.
28 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Söndagsstek med gräddsås
Betyg 3.6 av 5.
138 personer har röstat
Över 60 min att tillaga