Fyllda ägghalvor med räkor och grönsaksvinägrett

Betyg 2.5 av 5.
16 personer har röstat
0
Fyllda ägghalvor med räkor och grönsaksvinägrett

Här pratar vi en riktig klassiker som ingen påskmiddag klarar sig utan. Ser enkelt ut men smakar desto mer. Här fyller vi ägghalvor med selleri, lök, tomater och dill som marinerats i senapsvinägrett och toppar äggen med nyskalade räkor.

Fyllda ägghalvor med räkor och grönsaksvinägrett

Ingredienser

8 bufféportioner
300 g räkor med skal
8 ägg
1 liten rödlök
50 g sockerärtor
2 stjälkar stjälkselleri
8 körsbärstomater
1 ask färsk dill (à 20 g)
1 1/2 msk dijonsenap
2 msk olivolja
1 tsk vitvinsvinäger
1 msk vatten
salt
svartpeppar
1 romansallad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
16 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Energi596 KJ / 143 kCal
Fett10 g
Salt0.5 g
Kolhydrater2 g
Protein12 g

Testa liknande recept

Påsklax med sockerärts- och rädissallad
Betyg 2.9 av 5.
19 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Sellerisallad med anis
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Broccoli- och quinoasallad
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kycklinggryta Green Curry
Betyg 4.6 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Wok med fläskfilé och Sweet Soy & Garlic
Betyg 2.8 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad caesarsallad med lax och rädisor
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga