Fyllda ägghalvor med räkor och grönsaksvinägrett

15
0
Fyllda ägghalvor med räkor och grönsaksvinägrett

Här pratar vi en riktig klassiker som ingen påskmiddag klarar sig utan. Ser enkelt ut men smakar desto mer. Här fyller vi ägghalvor med selleri, lök, tomater och dill som marinerats i senapsvinägrett och toppar äggen med nyskalade räkor.

Fyllda ägghalvor med räkor och grönsaksvinägrett

Ingredienser

8 bufféportioner
300 g räkor med skal
8 ägg
1 liten rödlök
50 g sockerärtor
2 stjälkar stjälkselleri
8 körsbärstomater
1 ask färsk dill (à 20 g)
1 1/2 msk dijonsenap
2 msk olivolja
1 tsk vitvinsvinäger
1 msk vatten
salt och svartpeppar
1 romansallad

För alla

Innehåller ägg.
Fri från gluten, mjölkprotein och laktos.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

15

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 596 KJ / 143 kCal
Fett 10 g
Salt 5 g
Kolhydrater 2 g
Protein 12 g
Läs mer om näringsvärden