Visst är det roligt att testa något nytt? Här serveras två klassiker i en kombination som man definitivt borde se mer av! Ugnsrostade potatisskivor läggs upp på tallriken, och till det äts en krämig räkröra med smaker från parmesan och vitlök. Mums!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
32 2019
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche, smaksätt med parmesanost och vitlök.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche till mjölkproteinfri ersättningsprodukt, smaksätt med parmesanost och vitlök.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Solveig
1/18/2021När lägger man i vitlöken o parmesanen? Står ingenstans i receptet
Redaktionen ICAse
1/19/2021Hej Solveig! I detta recept har vi använt en crème fraiche smaksatt med parmesan och vitlök. Men det går fint att smaksätta naturell crème fraiche. Då blandar du ner riven parmesanost och pressar i vitlök i steg 6 och smakar av med salt och peppar. Hoppas det smakar. Hälsningar Ulrika
Karolina
8/12/2019Gott och snabbt!
Johanna
8/5/2019Vi fick inte några räkor i vår matkasse....
Redaktionen ICAse
8/6/2019Hej Johanna! Det var ju inte så bra. Men vänd dig gärna till butiken så får du säkert dina räkor. Hälsningar Michelle