En krämig pasta med räkor och grädde går fort att laga, även när man har bråttom. Koka upp grädde med den färdiga pastasåsen tomat & chili, tillsätt sojabönor och frysta räkor – middagen är klar!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
48 2020
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
Gär mjölkproteinfri: byt ut grädden mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Pernilla
11/26/2020Enormt gott!
Peter
9/23/2020Att ha hemma: Pasta. Står på den stora listan för matkassen, men tycker det vore lämpligt att det även står här inne på receptet.
Redaktionen ICAse
9/24/2020Hej Peter! Du kanske läste receptet lite snabbt. Pasta står högst upp på ingredienslistan. 😉 Hoppas du gillar den här räkpastan! Hälsningar Elina
Carl-henrik
5/5/2018Ni hade ju kunnat nämna att sojabönorna kräver förberedelse i ett halvt dygn innan de går att använda.....
Redaktionen ICAse
5/7/2018Hej Carl-Henrik! Vilken typ av sojabönor har du använt? Vi använder oss av frysta blancherade sojabönor i detta recept, och de är redo att ätas direkt när de tinat! Man kan tina dem genom 2 min kokning eller på en tallrik i kylen under några timmar. Hälsningar Elin