Smörgåstårta på tunnbröd med räkor

3
3
Smörgåstårta på tunnbröd med räkor

Det är enkelt att göra en god och fin smörgåstårta när du tar tunnbröd till hjälp. Räkor och färskost blandas till en fräsch röra som läggs mellan bröden. På toppen av smörgåstårtan läggs kokta ägg, mer räkor och färsk dill. Klart att servera!

Skriv ut
Smörgåstårta på tunnbröd med räkor

Ingredienser

4 portioner
3
ägg
4 msk
riven färsk pepparrot
2 dl
gröna ärtor
400 g
naturell färskost
-
salt
-
svartpeppar
1/2
citron
2
förp räkor i lake (à 340 g)
5
runda mjuka tunnbröd
1/2
färsk dill

Till garnering

riven pepparrot

För alla

Kontrollera noga innehållet i brödet.
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri färskost.
Gör mjölkproteinfri: byt färskost mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Per-olof

4/11/2020

Enkel att göra. För mycket smak av ärta.

Anders

4/10/2020

Det var för mycket pepparrot, åtminstone om man köper sådan på tub. Enkel att göra.

Peter

4/15/2019

Passar väl även som wraps?

Redaktionen ICAse

4/15/2019

Hej Peter! Det gör den säkert. Man kan alltid prova! Hälsningar Michelle

Näringsvärde per portion

Energi 2093 KJ / 500 kCal
Fett 33 g
Salt 2.65 g
Kolhydrater 25 g
Protein 25 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept