Det är enkelt att göra en god och fin smörgåstårta när du tar tunnbröd till hjälp. Räkor och färskost blandas till en fräsch röra som läggs mellan bröden. På toppen av smörgåstårtan läggs kokta ägg, mer räkor och färsk dill. Klart att servera!
Kontrollera noga innehållet i brödet. Innehåller ägg. Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd. Gör laktosfri: välj laktosfri färskost. Gör mjölkproteinfri: byt färskost mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Under 30 minuter
Gör så här
Vad tyckte du om receptet?
3
3 st
Kommentarer
Per-olof
4/11/2020
Enkel att göra. För mycket smak av ärta.
Anders
4/10/2020
Det var för mycket pepparrot, åtminstone om man köper sådan på tub. Enkel att göra.
Peter
4/15/2019
Passar väl även som wraps?
Redaktionen ICAse
4/15/2019
Hej Peter!
Det gör den säkert. Man kan alltid prova! Hälsningar Michelle
Kommentarer
Per-olof
4/11/2020Enkel att göra. För mycket smak av ärta.
Anders
4/10/2020Det var för mycket pepparrot, åtminstone om man köper sådan på tub. Enkel att göra.
Peter
4/15/2019Passar väl även som wraps?
Redaktionen ICAse
4/15/2019Hej Peter! Det gör den säkert. Man kan alltid prova! Hälsningar Michelle