En god, lättlagad och färgsprakande maträtt med räkor, zucchini, grädde, lök, paprika och persilja. Servera denna rätt med nykokt pasta samt pumpakärnor som piffar till den krämiga och goda såsen.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 10 2018
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Jättegott!
Birgit
2019-01-19Helt ok men blir väääldigt trist med frysta räkor
Fredrik
2018-03-05