En härlig pancettapasta med vitt vin går snabbt att svänga ihop och smakar utmärkt. Pancettan är härligt krispig och grädden gör rätten krämig. Servera med persilja och körsbärstomater.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 11 2018
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Gör äggfri: välj pasta utan ägg.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Hur ska man göra med brysselkålen?
Elin
2022-01-23Hej Elin! I steg 4 står det "Rör i kålen och stek den mjuk", då menas brysselkålen. Hoppas det smakar! Hälsningar Michelle
Redaktionen
2022-02-01