Räklinguine med fänkål, vitlök och alger

Betyg 3.2 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Räklinguine med fänkål, vitlök och alger

En god och fräsch pastarätt full med nyttigheter! Fräs fänkål, röd peppar, vitlök och alger i olivolja. Krydda med peppar och lite salt. Vänd ner hackad persilja och kokad pasta. Smaklig måltid!

Räklinguine med fänkål, vitlök och alger

Ingredienser

4 portioner
400 g frysta vannameiräkor
4 port linguine
1/2 fänkål
1 röd spansk peppar
2 vitlöksklyftor
100 g glasört (eller 60 g saltört eller 40 g havslilja)
3 msk olivolja
1/2 kruka bladpersilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.21 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1713 KJ / 409 kCal
Fett11 g
Salt1.2 g
Kolhydrater52 g
Protein23 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Citronpasta med vannameiräkor
Betyg 4.5 av 5.85 personer har röstat
Receptet har 23 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Enkel frutti di mare
Betyg 4.6 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Thaigryta med bellaverde och räkor
Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Grillad romansallad med nektarin och vannameiräkor
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Räkpasta- Italian Style
Betyg 4.5 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Het räkpasta med sparris
Betyg 4.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad