Räklinguine med fänkål, vitlök och alger

21
0
Räklinguine med fänkål, vitlök och alger

En god och fräsch pastarätt full med nyttigheter! Fräs fänkål, röd peppar, vitlök och alger i olivolja. Krydda med peppar och lite salt. Vänd ner hackad persilja och kokad pasta. Smaklig måltid!

Skriv ut
Räklinguine med fänkål, vitlök och alger

Ingredienser

4 portioner
400 g
frysta vannameiräkor
4
port linguine
1/2
fänkål
1
röd spansk peppar
2
vitlöksklyftor
100 g
glasört (eller 60 g saltört eller 40 g havslilja)
3 msk
olivolja
1/2
kruka bladpersilja

För alla

Rätten är fri från mjölkprotein, laktos och ägg.
Gör glutenfri: välj en glutenfri pasta.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

21

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1713 KJ / 409 kCal
Fett 11 g
Salt 1.2 g
Kolhydrater 52 g
Protein 23 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept