Räklinguine med fänkål, vitlök och alger

Betyg 3.2 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Räklinguine med fänkål, vitlök och alger

En god och fräsch pastarätt full med nyttigheter! Fräs fänkål, röd peppar, vitlök och alger i olivolja. Krydda med peppar och lite salt. Vänd ner hackad persilja och kokad pasta. Smaklig måltid!

Räklinguine med fänkål, vitlök och alger

Ingredienser

4 portioner
400 g frysta vannameiräkor
4 port linguine
1/2 fänkål
1 röd spansk peppar
2 vitlöksklyftor
100 g glasört (eller 60 g saltört eller 40 g havslilja)
3 msk olivolja
1/2 kruka bladpersilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1713 KJ / 409 kCal
Fett11 g
Salt1.2 g
Kolhydrater52 g
Protein23 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

  • Citronpasta med vannameiräkor
    Betyg 4.5 av 5.106 personer har röstat
    Receptet har 30 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Enkel frutti di mare
    Betyg 4.7 av 5.24 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Thaigryta med bellaverde och räkor
    Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Räkpasta- Italian Style
    Betyg 4.5 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Het räkpasta med sparris
    Betyg 4.3 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad