Snabb, välsmakande och gräddig räk- och paprikapasta som du tillagar på cirka 30 minuter. Smaksätt den krämiga pastasåsen med curry, cayennepeppar och lök, blanda ner den nykokta pastan och servera genast. En kanonmiddag!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 41 2014
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd matfett och crème fraiche utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett eller olja. Byt ut crème fraiche till imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer