Räkstuvning

11
0
Räkstuvning

En smarrig röra med hela räkor och dill som får en piffig accent av cayennepeppar. Du gör stuvningen direkt i pannan, med majsstärkelse och grädde, och serverar förslagsvis med en stabil ugnsomelett.

Räkstuvning

Ingredienser

4 portioner
2 bananschalottenlökar
1 msk smör
1 msk majsstärkelse
3 dl vispgrädde
580 g räkor i lake
1 kruka dill
salt och peppar
cayennepeppar

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör och laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smör och grädde mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

11

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1620 KJ / 390 kCal
Fett 34 g
Salt 3 g
Kolhydrater 5 g
Protein 17 g
Läs mer om näringsvärden