Räkstuvning

7
0
Räkstuvning

En smarrig röra med hela räkor och dill som får en piffig accent av cayennepeppar. Du gör stuvningen direkt i pannan, med majsstärkelse och grädde, och serverar förslagsvis med en stabil ugnsomelett.

Skriv ut
Räkstuvning

Ingredienser

4 portioner
2
bananschalottenlökar
1 msk
smör
1 msk
majsstärkelse
3 dl
vispgrädde
580 g
räkor i lake
1
kruka dill
-
salt och peppar
-
cayennepeppar

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör och laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smör och grädde mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1620 KJ / 390 kCal
Fett 34 g
Salt 3 g
Kolhydrater 5 g
Protein 17 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept