Utsökt fiskgryta med räkor, salladslök, laxfilé, chilifrukt och örter som persilja och koriander. Räk- och fiskgryta (Moqueca de Camarâo) är en relativt lättlagad gryta som lätt faller dina gäster i smaken.
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2005
Gluten- och äggfri.
Gör mjölkfri: använd mjölkfri buljongtärning i stället för fiskfond.
Kommentarer
Lars
2021-09-24För söt
Caroline
2020-11-08Jag la i paprika i olika färger och zucchini. Struntade i vattnet efter andras rekommendationer och tog i fisksås! Koriander och chili blandat i en skål på sidan om så kunde alla få ta för sig som de behagade. Blev fantastiskt gott!
Henrik
2020-10-21Jag bytte ett paket krossade tomater till kokosmjölk och jag kan rekommendera att ta lite mer skaldjur än det som står, jättegott!!