Olivfisk

Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
0
Olivfisk

Välsmakande och njutbar olivfisk. Fullkomligt sagolik är denna fiskfilé. Smakfull med en röra av svarta oliver, chilifrukt och tomathack. Snabbt och smidigt, med kokt potatis.

Ett recept från:
Buffé nr 7, 2001

Olivfisk

Ingredienser

4 portioner
600 g fiskfilé t ex makrill
1 chilifrukt
4 tomater
2 msk olja
15 svarta oliver
1 msk tomatpuré
2 msk färsk hackad dragon
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rostad morotsspread med dragon
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Dipp med potatis, smetana och brynt smör
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chèvreröra med apelsin och dragon
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kall dragoncréme
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Fisk med hummer à l'Armoricaine
Betyg 2.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Färskoströra
Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga