Råhyvlad brysselkål med chili- och ingefärsdressing

27
1
Råhyvlad brysselkål med chili- och ingefärsdressing

Asieninspirerad brysselkålssallad med rättika, koriander och sesamfrön. Skär grönsakerna tunt och marinera i olja, lime, chili och ingefära. Snabbt och enkelt har du en krispigt fräsch och smakrik sallad.

Skriv ut
Råhyvlad brysselkål med chili- och ingefärsdressing

Ingredienser

4 portioner
250 g
brysselkål
3
salladslökar
150 g
rättika
1
röd spansk peppar
2 msk
riven färsk ingefära
1
lime
1/2 tsk
salt
2 msk
olja
2 msk
sesamfrö
1
kruka koriander

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

27

Kommentar

Elisabeth

2020-09-24

Låter väldigt gott. Ska testa!

Näringsvärde per portion

Energi 570 KJ / 136 kCal
Fett 9 g
Salt 1 g
Kolhydrater 8 g
Protein 4 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept