Att steka brysselkål tillsammans med vattenkastanjer, salladslök och hoisinsås är verkligen ett vinnande koncept. Till det serveras kokt ris och en sallad gjord på rättika. Mums!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
50 2021
Kontrollera noga innehållet i hoisinsåsen.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj ris eller annat glutenfritt gryn.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Per
2023-01-18Mycket gott, trevligt med alla olika texturer. Gjorde en hoisinsås efter detta enkl recept: https://www.tasteline.com/recept/hoisin-sas/ för att slippa köpa en flaska som blir stående ... Dock, sallden med ärtskott och rättika var extremt svår att mixa! Den ena trasslar samman i buntar, den andra klibbar ihop i skivor ... rekommenderar att man bygger denna på tallriken istället och ringlar dressingen över.
Stephanie
2022-01-03Rättikan var ingen höjdare, men brysselkål i hoisinsås var supergott!
Ulrika
2021-12-14Förvånansvärt gott! Det kommer vi göra fler gånger!