Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Enkel

Snabbpicklade grönsaker

Det är lätt att pickla grönsaker till hamburgare, pyttipanna, korven eller fiskpinnarna. Grunden i det här receptet är en sötsyrlig lag av vatten, socker, risvinäger och salt. Lagen häller vi på strimlad morot och rättika. På en kvart är dina pickles färdiga att njuta av!

Detta är ett recept från Buffé nr 4, 2016
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka upp vatten, socker, risvinäger och salt i en kastrull. Låt svalna.
  2. Skala och skär morot och rättika i tunna stavar.
  3. Lägg grönsakerna i en glasburk. Häll över den kalla lagen. Låt stå minst 15 minuter.
  4. Servera gärna de snabbpicklade grönsakerna till Hoisinglazad karréburgare.

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 1/2 dl vatten
  • 1 dl strösocker
  • 1/2 dl risvinäger
  • 1/2 krm salt
  • 2 morötter
  • 1/2 rättika
Lägg till i inköpslistan
Så handlar du snabbare

Vi har problem att visa saldo för vissa användare i ICA Handla appen och att felsökning pågår.