Brysselkål och rödkålsris i chimichurri

Betyg 3.8 av 5.
8 personer har röstat
2
Brysselkål och rödkålsris i chimichurri

Boosta hälsan med denna härliga rätt gjord på brysselkål- och rödkålsris. Rätten får smak av lök, vitlök, chili, persilja, spiskummin, vinäger, olivolja, salt och peppar. Servera som salladsrätt eller som tillbehör till exempelvis kalkon.

Brysselkål och rödkålsris i chimichurri

Ingredienser

4 portioner
1 rödlök
2 vitlöksklyftor
1 röd spansk peppar
3 msk hackad persilja
2 tsk spiskummin
4 tsk rödvinsvinäger
1 dl olivolja
salt
peppar
250 g brysselkål och rödkålsris

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Vad f-n är det för ris??

Anna

2018-11-12

Hej Anna! Spännade rödkål- och brysselkålsblandning. Finns att köpa i butik eller göra själv (se nedan). Hälsningar Michelle

Redaktionen

2018-11-19

Har inte gjort rätten än. Hur gör jag rödkålsris? Vad ingår i detta?

Maud

2016-04-01

Hej Maud! Blanda rödkål och brysselkål ihop, kör dessa i en matberedare och få fram ris. Eller så finns det att köpa färdigt. Hälsningar Michelle

Redaktionen

2018-11-19

Näringsvärde per portion

Energi967 KJ / 231 kCal
Fett22 g
Salt1 g
Kolhydrater7 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Svartvinbärsglaserad brysselkål med chili
Betyg 3.4 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Råhyvlad brysselkål med chili- och ingefärsdressing
Betyg 3.1 av 5.
30 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Waldorfsallad med brysselkål
Betyg 4.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Coleslaw på brysselkål med wasabi
Betyg 3.2 av 5.
26 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad marinerad paprika med persilja och chili
Betyg 3.5 av 5.
26 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad guacamole
Betyg 2.8 av 5.
41 personer har röstat
Under 30 min att tillaga